Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Inici / Serveis / Homenatge a qui va viure

Els familiars que ens abandonen han protagonitzat una història que moltes vegades volem recordar i homenatjar. Us oferim de conservar la memòria de l'ésser estimat mitjançant una sèrie de productes i serveis.

ceremonias.jpg
Cerimònies Multiconfessionals

El Tanatori posa a disposició de les famílies, prèvia petició i segons disponibilitat, la seva sala de cerimònies per realitzar comiats multiconfessionals o laiques. També es facilita una breu celebració catòlica a la mateixa sala de cerimònies, oficiada per un sacerdot.

actos.jpg
Actes d'homenatge

El centre dóna l'oportunitat a les famílies de celebrar un comiat totalment personalitzat on es faci homenatge a la vida de la persona amb la finalitat de generar bons records. La cerimònia està composta per la interpretació en directe de les seves cançons favorites, la projecció de les imatges de la seva vida i la lectura d'aquells textos que evoquin el seu record, ja siguin cites existents o creades pels familiars.

documentos.jpg
Documents de record

És un servei en què un professional entrevista els familiars i elabora un document sobre la vida del mort perquè les futures generacions puguin conservar el testimoni dels seus avantpassats. La mida del document pot variar des de les 4 fulles fins a un llibre de 80 pàgines. Així mateix s'incorporaran fotos facilitades pels familiars o afins.

librofirmas.jpg
Llibre de signatures

Es tracta del tradicional llibre de firmes en què els assistents al funeral poden deixar escrits els seus records i vivències compartides amb el difunt.

esquelas.jpg
Esqueles

Des de les nostres oficines tramitem les esqueles i les fem arribar per a la seva publicació als principals diaris (Diari de Tarragona, Més Tarragona, La Vanguardia, El Punt Avui etc.)