Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Inici / Qui som?
Història

L'Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona (EMSERFUMT, SA) és l'encarregada de gestionar els serveis funeraris de Tarragona. Inicialment es va crear com una empresa municipal i va passar a ser empresa mixta al desembre de 1988 després d'un concurs per adjudicar el 49% de les accions.

En el concurs van participar les principals empreses del sector i la societat escollida va ser Funespaña, SA (Primer grup espanyol independent de serveis funeraris i un dels més importants d'Europa) que al llarg de gairebé 3 dècades ha aportat a l'Empresa Mixta la seva àmplia experiència en la gestió, el seu gran coneixement del mercat, així com els més exigents estàndards de qualitat.

Missió i Valors

La nostra missió és oferir als ciutadans un servei funerari integral, professional i honest. Els nostres serveis engloben tots els associats al Tanatori Municipal (sales de vetlla, floristeria, etc.), trasllats nacionals i internacionals, inhumacions, incineracions així com el suport psicològic al dol o l'assessoria en totes les fases incloent la gestió de tràmits administratius relacionats amb els cementiris.

L'empresa està en un procés continu de millora i innovació dels nostres serveis, productes i sistemes de gestió per satisfer les necessitats dels nostres clients des de l'ètica professional i el rigorós compliment de la legislació de protecció mediambiental i de salut i seguretat de tots els nostres empleats i col·laboradors.

Com que és una empresa de propietat majoritària municipal destaca en el nostre ideari el servei a la societat tarragonina i el retorn social dels beneficis.

Volem mantenir i incrementar el nostre lideratge a Tarragona, treballant amb responsabilitat i respecte per seguir comptant amb la confiança de les famílies de Tarragona, per acompanyar-les en el procés final de la vida dels seus éssers estimats.

exterior.jpg
Tanatori

L'Empresa Mixta de Serveis Fúnebres Municipals de Tarragona té la seva seu al Tanatori Municipal de Tarragona. És un edifici de 3.200 m2 modern, integral i funcional amb 7 sales de vetlla dotades amb les comoditats adequades per acollir les famílies.

El tanatori disposa de totes les facilitats per prestar un servei integral, inclosa una sala de cerimònies multiconfessional i per a cerimònies laiques que ens permet adequar-nos a les diversitats socioculturals.

Al mateix edifici hi ha un forn crematori d'altes prestacions tecnològiques amb una sala de comiat que compleix amb totes les normatives sanitàries i mediambientals.

A més, el tanatori de l'Empresa Mixta Municipal té un conveni amb Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya com a seu del Centre de Patologia Forense del Camp de Tarragona.